Heeft u hem al zien rijden?

Sinds enkele weken vervoeren wij onze NestBorn-machine door middel van deze prachtige aanhangwagen, zodat we zo efficiënt mogelijk gebruik kunnen maken van de beschikbare machines en vrachtwagens. Onze NestBorn-specialist komt met de machine naar uw bedrijf en regelt alles van A tot Z. Er is gekozen voor dit design om nieuwsgierigheid op te wekken over het NestBorn-concept: alles voor een positief imago van de sector.

De nieuwste machine, die sinds juni in gebruik is, is nog een stukje sneller dan zijn voorgangers en legt tot 60.000 broedeieren per uur.

Wist u dat de machines na ieder bezoek aan een bedrijf worden gereinigd? Dit gebeurt meteen op het bedrijf of op de broeierij. De machines zijn zodanig ontworpen dat elk onderdeel bestand is tegen water: alle motoren en sensoren zijn IP67. Na het reinigen worden de machines geheel ontsmet om kruisbesmetting te voorkomen. Er vindt wekelijks een controle op Salmonella plaats.

De zuigkop en zuignappen kunnen ook van binnenuit gereinigd worden. Op de kop wordt een slang aangesloten die de zuigkop en -nappen automatisch reinigt. Zo blijft ook de binnenzijde schoon. Voordat de machine een stal betreedt worden de banden bovendien ontsmet met een automatisch bandenontsmettingssysteem.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd in NestBorn? Neem gerust contact op met één van onze pluimveespecialisten.